Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că Agenția pentru Dezvoltare Regională NORD-EST a respins proiectul „Reabilitare, modernizare și dotare Muzeul Arta Lemnului”.
În data 11 octombrie 2017 a fost respins de Agenția pentru Dezvoltare Regională NORD-EST proiectul «Reabilitare, modernizare și dotare Muzeul Arta Lemnului» din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în valoare de 4 milioane de euro. Proiectul a fost depus în data de 3 iunie 2016, fiind primul proiect depus pe regiunea Nord-Est de o primărie prin POR 2014-2020. Au fost aprobate proiecte pentru Mănăstirile Probota, Dragomirna şi Bogdana, Biserica Sf. Ilie din Şcheia, Biserica de lemn din Adâncata şi Cazinoul din Vatra Dornei”, a declarat Mihăiță Negură.
Prin adresa nr.1180810i/11.10.2017, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost informat că în urma finalizării procesului de evaluare tehnica şi financiară, proiectul propus nu s-a încadrat în alocarea apelului de proiecte nr.POR/2016/5/5.1/1 fiind inclus pe lista de rezervă.
Precizăm că valoarea solicitată a proiectului depăşeşte la acest moment valoarea apelului de proiecte cu un procent de 57,79%. În cazul în care se înregistrează economii/corecţii/rezilieri în contractele de finanţare încheiate, astfel încât proiectul dumneavoastră să poată fi finanţat, vă vom informa asupra demarării etapei precontractuale solicitându-vă documentele necesare în conformitate cu prevederile ghidului specific. Cu toate acestea, proiectul dvs. mai poate fi respins în etapele ulterioare, AMPOR rezervându-şi acest drept pe intreg procesul de evaluare, selecţie şi contractare”, mai transmite adresa primită de Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc.
Mihăiță Negură le-a mulțumit colegilor din primărie care au lucrat timp de un an la acest proiect.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.