Locuitorii comunei Poiana Stampei beneficiază, pe lângă alte facilități, de acces gratuit la Internet WiFi în mai multe spaţii publice din localitate, urmare a unui proiect care a fost finalizat cu succes de curând.

Edilul a accesat proiectul WiFi4EU și a obținut o finanțare de 15 000 de euro, bani cu care a instalat rețele de internet în interiorul și în exteriorul Grădiniței cu Program Prelungit, la Sala Sporturilor, în interiorul și în exteriorul Școlii Gimnaziale Poiana Stampei, în parcul de lângă Primărie, în interiorul și în exteriorul Casei de Cultură „Elisei Todașcă”, precum și în incinta Centrului Medical din localitate.

„Încercăm să ținem pasul cu această eră în care ne aflăm și în care tehnologia ne ocupă o parte din timp. Internetul nu mai este demult ceva la care accesul să fie unul greoi, astăzi fiind un serviciu aproape indispensabil. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care, atunci când am aflat de oportunitatea accesării fondurilor, am aplicat pentru proiect”, a declarat primarul comunei Poiana Stampei, ing. Viluț Mezdrea.

Edilul aduce mulțumiri Ancuței Zavastin din cadrul Primăriei Poiana Stampei, pentru implicarea în implementarea proiectului.

Trebuie precizat că accesul locuitorilor comunei la reţeaua WiFi4EU este gratuit, nu conţine publicitate comercială şi nu utilizează date cu caracter personal în scopuri comerciale. Reţelele WiFi sunt uşor accesibile şi utilizează echipamentele cele mai recente şi de cea mai bună calitate disponibile, capabile să asigure o conectivitate de mare viteză utilizatorilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.