Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a informat că ideile sucevenilor cu privire la Zona de Agrement Parc Șipote au fost centralizate, iar o parte dintre ele vor fi luate în considerare. Astfel, viceprimarul sucevean a subliniat că în final, Parcul Șipote va arăta exact cum își doresc sucevenii.
„Inima verde a orașului va fi redată în curând sucevenilor!
Aceștia s-au implicat și și-au manifestat interesul cu privire la amenajarea parcului Șipote, prin zecile de propuneri, idei și observații primite la adresa primăriei.
Unele inovatoare, creative, reale, altele din contră, ce nu pot fi realizate.
Pentru transparență și pentru a vedea ce își doresc sucevenii, acestea au fost centralizate și le puteți urmări accesând linkul: http://primariasv.ro/…/Parc%20Sipote%20-%20centralizare….
Întrucât ne aflăm în fața celui mai important proiect de amenajare, care va reda orașului oaza verde de liniște și relaxare, s-a luat decizia de a se organiza un concurs internațional de soluții pentru «Zona de agrement Parc Șipote», cu o comisie tehnică, ce va avea în vedere elaborarea temei de proiectare și evaluarea ofertelor.
Proiectul de hotărâre va fi supus aprobării în ședința de Consiliu Local din data de 25 martie.
Pentru că părerile dumneavoastră contează, vă asigur că toate propunerile vor fi transmise comisiei și aplicanților, acestea vor sta la baza temei de proiectare, astfel încât, la final, Parcul Șipote să arate așa cum ne dorim cu toții”, a transmis Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.