Protestul inedit inițiat de suceveanul Ștefan Mandachi începe să producă reacții în lumea antreprenorilor. După ce două firme din Prahova au anunțat că se raliază protestului, un lider important din sectorul transporturilor anunță, într-un interviu acordat că susține demersul și, personal, va opri activitatea pentru 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00, așa cum propune protestul.

Într-un interviu acordat RFI, președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT), Augustin Hagiu, dezvăluie că susține demersul și, personal, va opri activitatea pentru 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00, așa cum propune protestul.

Liderul transportatorilor mai spune că mai mulți membri ai federației au preluat și viralizat mesajul antreprenorului vasluian. Începând de ieri (n.r. luni), am devenit parte a proiectului, fără să îl cunosc pe inițiator. Am preluat acest clip prin colegii noștri de la Asociația Transportatorilor de Mărfuri din Bucovina, care îl cunosc personal pe Ștefan Mandachi. Acest clip rulează deja pe pagina noastră de Facebook, îl vom rula în rețeaua noastră internă și va fi și pe pagina de internet a FORT”.

Ștefan Mandachi este un om de afaceri din Suceava care a reușit ceea ce toate guvernele care s-au perindat prin România nu au reușit: a construit un metru de autostradă în Moldova, regiunea total ignorată din acest punct de vedere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.