Miercuri, 28 ianuarie 2015, la Edineț, în Republica Moldova, a fost semnat Protocolul de colaborare dintre Liceul Tehnologic Cajvana, reprezentat de domnul director Robu Nicolae, și Liceul Teoretic “Pan Halippa” reprezentat de domnul director Ion Popovici.

Scopul acestui protocol îl constituie colaborarea părților în vederea derulării de activități comune în domeniul perfecționării, formării continue, activități științifice, metodice și culturale, activități de consultanță, consiliere, informare și documentare specifice pentru echipele manageriale, cadrele didactice și elevi, aplicarea și participarea în calitate de parteneri în cadrul programelor și proiectelor transfrontaliere.  cajvana-edinet

Ca o primă activitate, cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Cajvana vor demara în luna februarie Proiectul Educațional “Conexiuni de suflet”, în cadrul căruia vor desfășura campania “Donează carte românească” cu scopul consolidării fondului de carte al bibliotecii Liceului Teoretic “Pan Halippa” și realizării obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

cajvana-edinet

Toți cei care doresc să doneze cărți pentru frații de peste Prut, o pot face aducându-le la adresa: Liceul Tehnologic Cajvana, loc. Cajvana, jud. Suceava, cod.727100. Pentru mai multe informații suplimentare referitoare la donație și punctul de colectare a cărților apelați numărul 0230539090 (secretariat), accesați pagina de facebook a Liceului Tehnologic Cajvana, sau adresa de email gscajvana @yahoo.com.

10959680_770964876318879_5934181373179446117_n

Astfel, îi veți face fericiți pe copiii și tinerii din Edineț, care vor să citească cărți în limba română, însă bibliotecile nu le oferă această posibilitate.

 

Prof. înv.primar

Seserman Lidia Loredana

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.