Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a scris pe blog că, după ce George Scutaru a intrat în atenția procurorilor DNA, existând suspiciuni că ar fi finanțat cu banii obținuți din mită campania lui Cătălin Predoiu din 2008, în tabăra PNL-istă s-a așternut liniștea.

„ Doamna Alina Gorghiu nu a mai ieșit astăzi la rampă să ceară alegeri anticipate, întrunirea Curții Constituționale, a Marii Adunări Naționale și a altor comitete și comiții și nici nu am mai auzit despre negocierile privind formarea unei noi majorități.

Alina Gorghiu a rămas tăcută astăzi, pentru că a aflat că omul pe care îl mandatase să negocieze formarea unei noi majorități, Cătălin Predoiu, ar fi folosit bani proveniți din corupție în propria campanie.

Pentru a trezi din amorțeală liderul PNL, îi adresez următoarea întrebare: Îl mai sprijiniți pe Cătălin Predoiu să negocieze formarea unei noi majorități? Și dacă o faceți, atunci nu înseamnă că de fapt folosiți banii proveniți din corupție în aceste negocieri?

Este momentul ca Alina Gorghiu să-și asume și bubele negre ale partidului dacă lupta anti-corupție nu este doar un slogan lipsit de conținut, care dă bine atunci când vrei să păcălești românii. Dacă aceste valori ale corectitudinii sunt internalizate de PNL, atunci cred că doamna Gorghiu va lua măsurile care se impun și-i va cere demisia domnului Predoiu”, a scris Pop pe blogul personal.

Sursa Foto: evz.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.