Reprezentanții PSD Suceava au transmis un comunicat de presă în care se arată că în ședința de guvern de luni va debloca încă o etapă a proiectului de importanță națională „Conducta de transport gaze naturale Pojorâta-Vatra Dornei”.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de PSD Suceava:

 „În această perioadă de criză generată de nepăsarea președintelui Klaus Iohannis față de nevoile României și ale românilor, de ipocrizia partidelor de opoziție și de neputința acestora de a constitui o majoritate capabilă să guverneze, PSD își continuă implementarea programului de guvernare asumat. Astfel în sedința de guvern ce va avea loc luni, 4.11.2019, pe ordinea de zi se află un proiect de hotărâre ce va marca încă o etapă împlinită în realizarea unui obiectiv economic foarte important pentru județul Suceava, asumat și susținut permanent de parlamentarii social-democați suceveni: aprobarea scoaterii temporare a terenurilor agricole situate în extravilan pentru proiectul de importanță națională „Conducta de transport gaze naturale Pojorâta-Vatra Dornei”.  

În acest fel se demonstrează încă odată respectarea promisiunilor asumate de parlamentarii PSD Suceava”, se arată în comunicatul transmis de departamentul de presă al PSD Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.