Vineri, 19 februarie, a avut loc în sala de conferințe a unui hotel din orașul Gura Humorului, lansarea candidaților din această zonă. Astfel, Partidul Social Democrat, s-a prezentat în fața simpatizanților din sala respectivă, cu șase candidați prezenți fizic la eveniment și cu un candidat care a lipsit.

„Nimic în viață nu poți face singur. Pentru a reuși ai nevoie de o echipă, de niște oameni care să împărtășească aceleași gânduri cu tine. Echipa noastră nu s-a consolidat așa întâmplător. Noi ne știm de foarte multă vreme, ne cunoaștem în diferite situații, am depășit dificultăți împreună și ne-am bucurat de realizări. Aceasta este echipa noastră, a PSD-ului”, a declarat președintele PSD  Suceava, Cătălin Nechifor.

Primul candidat lansat a fost Ioan Oros, primarul comunei Ostra, care a fost urmat de Vasile Zancu, candidat la Primăria Stulpicani. Li s-au alăturat primarul orașului Frasin, Marinel Bălan, dar și primarul comunei Capu Câmpului, Gheorghe Cajvan. Pentru Primăria Mănăstirea Humorului a fost lansată Georgeta Corlățean, iar pentru Primăria orașului Gura Humorului, Stelian Simeria.

La această lansare au mai fost prezenți și parlamentarii PSD, Neculai Bereanu și Cezar Cioată, evenimentul fiind organizat de responsabilul din această zonă, Emanuel Havrici.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.