E oficial. Vom alege primarii şi europarlamentarii în aceeaşi zi, pe 9 iunie. Coaliţia de guvernare s-a înţeles să devanseze şi alegerile prezidenţiale. Ambele tururi vor fi în septembrie. Astfel, vom avea timp de mai multe luni doi preşedinţi de ţară, unul ales şi unul în funcţie. La fel şi în cazul primarilor. Ultimul rând de alegeri, cele parlamentare, vor fi pe 8 decembrie.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: Faptul că noi am decis să facem această comasare, nu este ceva împotriva democraţiei. Este, dimpotrivă, un plus pentru democraţie şi pentru a avea o reprezentare corectă în faţa românilor.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: Suntem în faţa dumneavoastră în această seară pentru a prezenta decizia finală a Coaliţiei referitor la modul în care se vor desfăşura alegerile europarlamentare şi locale, şi anume decizia Coaliţiei de a comasa cele două runde de alegeri.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: Eu am sentimentul că am făcut ce este mai bine pentru ţara mea. Indiferent de costuri.

PSD şi PNL au ajuns la un numitor comun, după negocieri la sânge, care au pus pe jar Coaliţia de guvernare. Aseară, liderii celor două partide au bătut palma pentru alegeri comasate. Liderii politici spun că decizia a fost luată în funcţie de rezultatul ultimelor sondaje, relatează observatornews.ro.

2 Responses

  1. voicu

    Iata cine a u ajuns sa conduca niste functii in acesta Trista Tara !@ un covrigar , gonasul lui HAISSAM si un umflat legendat de servicii; cum naiba nu l-au nimerit la Nassiria ??? Imediat si-a pus nevasta la serviciul secret al armatei , ca nu prea averau bani !!! Fireati ai dracului de parveniti !!

    Răspunde
  2. voicu

    Iata cine a u ajuns sa conduca niste functii in acesta Trista Tara !@ un covrigar , gonasul lui HAISSAM si un umflat legendat de servicii; cum naiba nu l-au nimerit la Nassiria ??? Imediat si-a pus nevasta la serviciul secret al armatei , ca nu prea averau bani !!! Fireati ai dracului de parveniti !! Tradatori de Tara !!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.