Mihai Grozavu a încetat din viață la vârsta de 77 de ani, luni, 1 august, în jurul orei 01.00. Mihai Grozavu a fost un marcant membru al PSD, acesta deținând pentru o perioadă de 16 ani, între 1992 și 2008, funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava. Până în 2020, Mihai Grozavu a fost consilier județean.

Partidul Social Democrat aduce un ultim omagiu celui care a fost la bine și la greu  – Domnul Mihai Grozavu.
„Ne-a întristat nespus vestea plecării înainte de vreme a domniei sale, un specialist desăvârșit în ce privește administrația publică locală, un om al consensului asumat și un bun coleg.
Atât cât a fost printre noi, în toate funcțiile ocupate, fie la nivelul partidului (Vicepreședinte al Organizației Județene – Șef al Departamentului de Administrație Publică ori lider al consilierilor județeni) sau în cadrul administrației publice (Subprefect, Vicepreședinte al Consiliului Județean, Consilier județean) dl. Grozavu ne-a obișnuit mereu cu o abordare calmă și clară a problemelor, cu un discurs fără cusur, mereu bine structurat bazat pe forța argumentului și nu pe argumentul forței, tot ceea ce definește un profesionist desăvârșit.
Ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru el, iar întristatei familii îi transmitem sincere condoleanțe”,  se arată într-un comunicat transmis de Departamentul de Comunicare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.