Dan Ioan Cușnir, Președinte Organizația Municipală PSD Suceava, alături de consilierii locali din CL Suceava își exprimă consternarea și surprinderea că actuala majoritate PNL-PMP din Consiliul Local Suceava dovedește dezbinare și când este vorba de o Declarație de Unire cu Republica Moldova.

„Consilierii locali PSD Suceava consideră că când nici măcar PNL și PMP, care constituie majoritatea în Consiliul Local Suceava, nu au reușit să cadă de acord pe textul unei singure Declarații de Unire, în ședință fiind prezentate două astfel de documente, unul inițiat de primarul PNL Ion Lungu, iar al doilea de viceprimarul PMP, Marian Andronache”, a declarat Dan Ioan Cușnir.

Consiliari locali PSD sunt de acord cu transmiterea unui mesaj de solidaritate, dar nu au semnat nicunul dintre textul prezentate.

„Organizația municipală PSD Suceava susține Declarația de Unire a Sucevei cu Republica Moldova, dar crede că aceasta trebuie să fie una singură.

Dacă majoritatea PNL-PMP din Suceava este dezbinată, nu poate transmite mesaje de unire.

Sperăm ca cele două formațiuni politice vor cădea de acord asupra unui text comun care să fie apoi prezentat Consiliului Local Suceava și care să fie agreat de toate formațiunile politice”, a conchis liderul PSD Suceava.

În final președintele Cușnir alături de consilierii PSD din Consiliul Local consideră că doar amatorismul și lipsa de funcționare a Primăriei Suceava provoacă astfel de dezacordurile în conducerea executivă a instituției.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.