Organizația Județeană PSD își continuă demersurile organizatorice la nivel teritorial. Astfel, o nouă întâlnire a Biroului Permanent Județean a avut loc sâmbătă, 6.08.2016, ora 15:00, în localitatea Frumosu, la invitația unuia dintre cei mai tineri primari PSD, Constantin Buga.

Emilian Havrici, noul responsabil de coordonarea organizațiilor locale din această zonă, a prezentat o analiză a alegerilor locale în zona Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului (zonă în care PSD a înregistrat cele mai slabe rezultate din județ) și, împreună cu primarii și președinții organizațiilor locale, a identificat cauzele rezultatelor nesatisfăcătoare și o serie de măsuri ce trebuie luate pentru a  atinge obiectivul Organizației Județene PSD, cel de a câștiga alegerile parlamentare 2016.

Discuțiile au continuat cu intervenția reprezentantului aleșilor locali, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, care a sugerat modalitățile de colaborare ale primarilor PSD în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) și în cadrul Asociației Județene de Apă și Canal (AJAC) și demersurile ce trebuie urmate de primari pentru obținerea finanțărilor pentru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

În final, președintele Organizației Județene PSD, Ioan Stan, a prezentat o informare asupra întâlnirii Comitetului Executiv Național de la Vaslui  (4-5.08.), unde s-a făcut o analiză a rezultatelor obținute de fiecare județ la alegerile locale 2016. Tot aici s-au evidențiat premisele extraordinare de care se bucură PSD pentru câștigarea alegerilor parlamentare 2016, premise susținute de rezultatele foarte bune înregistrate la nivel național la alegerile locale 2016 (PSD a obținut conducerea a 29 de Consilii Județene, a Primăriei Capitalei și a tuturor primăriilor de sector). Președintele PSD, Liviu Dragnea, a menționat libertatea fiecărei organizații județene de a-și întocmi listele de candidați parlamentari (respectând principiul reîmprospătării clasei politice pe criterii de performanță, competență, probitate morală și al includerii reprezentanților organizațiilor de tineret, femei, seniori), liste ce vor fi ulterior analizate la nivel național.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.