Ziua de vineri, 27 septembrie, a început la Verești unde președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a inaugurat lucrarea de la podul din localitate, care a fost realizată de Consiliul Județean Suceava.

Fără să anunțe inițial, Flutur a comunicat presei că la întoarcere mai există o oprire, în zona Moara, unde se lucrează la drumul județean.
Astfel, de lângă Centura Sucevei, Flutur a făcut declarații de presă în care a și amintit de faptul că acel „13%” care mai era de făcut la centură a durat cam mulți ani.
De cealaltă parte, pe surse, existau informații că ministrul Transporturilor s-ar afla deja în județul Suceava, însă nimeni nu a confirmat informațiile.
Prefectul județului a declarat celor din presă care au contacta-o joi că cel mai probabil inaugurarea va avea loc luni, dar va exista o informare în acest sens.
Vineri, la ora amiezii, ministrul Cuc era deja pe Centura Sucevei, iar după ce a dat ochii cu o parte a presei și Instituția Prefectului a anunțat că obiectivul se va inaugura la ora 16.
Cine se trezește de dimineață, fie a băut mai puțin cu o seară înainte, fie știe politică.
Așa se face că Flutur a ocupat deja titlurile din presă cu știri pozitive, a furat startul, iar PSD are deja paginile pline de știri negative că a dorit ca presa să fie ținută la distanță și că nu este în stare să organizeze nici măcar o inaugurare care le-ar mai fi salvat din imagine.

PS: Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat, pe 17 septembrie, că lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Suceava s-au încheiat, constructorul respectând graficul stabilit prin contract. Prefectul se refera la aceeași centură la care și astăzi încă se lucra.

Luați cu pâine, băieți!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.