Departamentul de Comunicare al PSD Suceava a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia îi reproșează președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, că la deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus – Crasna social democrații nu au fost invitați să participe.

Redăm comunicatul de presă:

Pentru PNL Suceava,  „coaliție” este atunci când alții muncesc, iar ei își asumă meritele. Spunem asta pentru că nu mai departe de ieri am avut parte de un moment important  pentru județul nostru, respectiv deschiderea Punctului de Trecere a Frontierei-Vicovu de Sus-Crasna. 

Deși se plâng tot timpul că îi „atacăm” și că „punem bețe în roate” coaliței, nimeni de la PNL Suceava nu s-a catadicsit să ne invite pentru a participa împreună la acest eveniment (e drept că nici la altele). Ori efortul care s-a depus pentru deschiderea punctului vamal amintit, nu a fost doar al celor din PNL. A fost un efort comun în care inclusiv noi, cei de la PSD Suceava, ne-am implicat în acest sens. Și iată că a fost inaugurat. Dar cine s-a dus să-și facă poze și propagandă la inaugurare?!? Evident că PNL-ul în frunte cu președintele CJ Suceava.  

Ca să fim clari, noi nu luăm la mișto pe nimeni. Subliniem doar ipocrizia dumnealui. Dacă și-ar vedea de atribuțiile pe care le are și ar face ca județul Suceava să dezvolte corespunzător, am fi primii care l-am felicita. Nu dorim decât să își facă treaba. Ori să apară la modernizarea DN 29 A cu presa după el ca să creadă lumea că este meritul său, nu era treaba sa. Treaba lui sunt drumurile județene. 

Că se dă mare cu modernizarea drumului  județean Mălini-Slatina-Găinești, asta e de înțeles. Dar să lași, în același context, să se înțeleagă că rețeaua de apă și canalizare din comuna Slatina ți se datorează tot ție, deja e prea mult. Este meritul administrației locale, iar domnia sa știe asta! Și dacă tot spune că noi suntem „incorecți” în relația avută cu domnia sa, oare dumnealui ca model de „corectitudine”,  nu ar fi trebuit să spună că banii pentru modernizarea respectivului drum județean i-a primit prin PNDL 2, de la Guvernul PSD, tocmai în 2018? Noi credem că da. Pentru că așa funcționează o coaliție. Recunoscându-ne unii altora meritele, nu furând munca celorlalți, nici „uitând” să-i invităm pe parteneri la inaugurarea unui punct de trecere al frontierei important pentru toată țara, la care și ei și-au adus contribuția. Nu reproșăm, doar constatăm. Halal coaliție!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.