PSD Suceava a depus plângere penală la DNA – Serviciul Teritorial Suceava împotriva a patru secretari de primării pentru că, în opinia social democraților, aceștia au săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu, când nu au înaintat către Prefectura Suceava informarea privind trecerea primarilor la un alt partid politic.

Concret, este vorba despre secretarii din comunele Frumosu,Valea Moldovei, Moara și Ulma.

Atât le-a mai rămas celor din PSD Suceava: să facă plângeri și denunțuri. Ajunsă o modă, intimidarea oamenilor cu plângeri penale, este ultima găselniță a PSD Suceava prin care încearcă să scoată, poate, vreun vot de la alegători.

Trist este că răfuielile dintre politicienii de vârf din PSD Suceava au repercusiuni asupra oamenilor de rând. Astfel, secretarii de primării, înalți funcționari, fără apartenență politică, ajung să fie ținta politicienilor lipsiți de scrupule. Aceste mizerii se vor reflecta în activitățile uat-urilor, astfel că secretarii hărtuiți de PSD nu-și vor mai duce la îndeplinire sarcinile de serviciu, tocmai pentru că un om hăituit devine neutil și neputincios în activitate.

One Response

  1. daria

    sa multumiti pt. aceste plangeri penale juristului bedrule, de la oficiul de cadastru, eminenta juridica cenusie a psd suceava, psd-ist inrait, finul directorului psd-ist mocanu.
    nimeni altul decat sotul registratoarei sefe care printr-un abuz prescris a facut posibila tranzactionarea dubioasa a sediului Politiei din C-lung.
    ambii fini ai psd-istului mocanu, directorul lor, psdisti inraiti in marea cumatreala de la oficiul de cadastru.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.