Sâmbătă, 20 septembrie, pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, în prezenţa a 70 de mii de militanţi social – democraţi, Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru cea mai importantă funcţie în stat, aceea de preşedinte a României. Din judeţul Suceava au participat peste 600 de delegaţi social-democraţi, reprezentând toate organizaţiile judeţene.

Într-un comunicat de presă remis de Departamentul de Comunicare al Partidului Social Democrat Suceava, se precizează că „dincolo de dimensiunile evenimentului care a fost oferit celor prezenţi, important a fost mesajul celui mai mare partid din România, Partidul Social Democrat, şi al candidatului Victor Ponta: <Avem nevoie de o nouă Mare Unire, care să ne permită să construim pentru viitor>”. În continuare vă redăm în integralitate comunicatul menționat mai sus.

Cu această ocazie a fost lansat cel mai consistent şi coerent program prezidenţial de după Revoluţia din 1989: „După integrarea  în lumea democratică euro-atlantică a sosit timpul să construim România Puternică”. Acest proiect îşi propune ţinte clare, ce oferă ţării o direcţie pentru următorii 20 de ani.

Partidul Social Democrat Suceava îşi doreşte, prin candidatura lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României, un stat de drept consolidat ireversibil, o societate echitabilă, un stat care îşi valorifică resursele de interes naţional şi în folosul cetăţenilor săi.

Organizaţia Partidului Social Democrat Suceava susţine acest program şi este pregătită să dea ţării cel mai tânăr preşedinte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.