Social democrații suceveni consideră că cei 3000 de membrii și simpatizanți PSD au participat la mitingul de sâmbătă, 9 iunie, de la București din dorința de a stopa implicarea nelegitimă a unor instituții de forță în actul de guvernare și de justiție precum și din dorința de a arăta opiniei publice internaționale că majoritatea parlamentară legitimată în 2016 are și acum susținerea majorității populației României. În același comunicat de presă PSD Suceava îi acuză de ipocrizie pe parlamentarii liberali, deoarece au susținut în declarații de presă, că sunt parte la realizările inițiate și susținute de fapt de parlamentarii social-democrați și de colegii din Guvernul României.

Vă prezentăm în continuare comunicatul complet transmis de PSD Suceava:

Sâmbătă, 9 iunie, așa cum am mai comunicat, peste 3000 de membri și simpatizanți social-democrați suceveni au participat la ceea ce s-a dovedit a fi cel mai mare miting din perioada post-decembristă- fapt demonstrat de cei abilitați să o facă în pofida încercărilor de minimalizare a adversarilor politici, mai vechi sau mai noi, ai PSD-ului.

Numărul sucevenilor care și-au exprimat intenția de a participa la acest protest a fost mult mai mare, iar ceea ce i-a determinat sa facă acest lucru, într-un mod benevol și voluntar, a fost simpla dorință de a susține guvernul social-democrat instalat de majoritatea parlamentară aleasă democratic, prin votul lor, în 2016, guvern ce reprezintă garanția implementării programului de guvernare – singurul oferit românilor.

Sucevenii au mers la București, alături de ceilalți social-democrați din țară și din dorința de a stopa implicarea nelegitimă a unor instituții de forță în actul de guvernare și de justiție ( fapt certificat si de asociațiile internaționale ale magistraților europeni) precum și din dorința de a arăta opiniei publice internaționale că majoritatea parlamentară legitimată în 2016 are și acum susținerea majorității populației României. Acest fapt trebuie înțeles și de parlamentarii liberali suceveni care încearcă să inducă ideea unei participări forțate la miting. Ei au putut să vadă că la acest miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenți, țărani, orășeni, vârstnici, tineri și că aceștia reprezintă imaginea reală a societății românești și nu hipsterii adunați de pe rețele de socializare prin îndemnuri anti-naționale ale unor ONG-uri.

Iar acest eveniment a fost unul aprobat de instituțiile abilitate, spre deosebire de adunările nelegale, susținute de PNL și USR, ba chiar și de președintele Klaus Iohannis, inițiate în ultimul an cu unicul scop de a acredita ideea că România este o țară neguvernabilă. Și este adevărat că o mare parte dintre participanți a fost reprezentată de pensionari pentru că PSD este singurul care a făcut ceva pentru această categorie socială și astfel credem că răspundem afirmației ipocrite ale liberalilor suceveni cum că se periclitează pensiile actualilor si viitorilor pensionari uitând că ei sunt sunt cei care în mod josnic au tăiat în 2010 pensiile părinților și bunicilor noștri. Iar ipocrita incapacitate de înțelegere a realității specifică liderilor liberali suceveni este completată și de atitudinea ridicolă prin care se felicită reciproc pentru realizări inițiate și susținute de fapt de noi, parlamentarii social-democrați suceveni și de colegii noștri din Guvernul României și ne referim atât la inițiativa legislativă privind parcul Șipote din Suceava cât și la discuția purtată de primul ministru al României, d-na Viorica Dăncilă, colega noastră, cu primarii din municipii printre care și cel al Sucevei.

Departamentul de comunicare PSD

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.