Aşa, ca pe final de an, ne-am gândit să oferim titlul de CUCONUL VOSTRU unui partid politic. Adică celui mai mare partid politic… după cum bine ştiţi deja, este vorba de Partidul Social Democrat, filiala judeţeană Suceava. Dacă ar fi să facem o retrospectivă a ultimului an, putem observa lejer că PSD-ul conduce, cu un […]

Aşa, ca pe final de an, ne-am gândit să oferim titlul de CUCONUL VOSTRU unui partid politic. Adică celui mai mare partid politic… după cum bine ştiţi deja, este vorba de Partidul Social Democrat, filiala judeţeană Suceava.
Dacă ar fi să facem o retrospectivă a ultimului an, putem observa lejer că PSD-ul conduce, cu un scor mult prea mare, orice alt partid din judeţ, indiferent că este vorba de opoziţie, sau de colegii din coaliţie. Bătăliile politice câştigate de PSD, proiectele implementate la nivelul judeţului, parolismul şi buna organizare din cadrul acestui partid ne-au atras atenţia şi ne-au făcut să credem că schimbările din cadrul conducerii organizaţiei judeţene au fost de bun augur. Dincolo de faptul că preşedintele Cătălin Nechifor, care este şi la cârma Consiliului Judeţean Suceava, a dovedit o maturitate politică extraordinară, numărul mare de membrii care se implică activ este de invidiat de celelalte partide politice existente.
Este perfect adevărat şi deloc de neglijat activitatea slabă a câtorva parlamentari care aparţin PSD-ului, însă cum în orice pădure există uscăciuni, credem că aceştia sunt eclipsaţi de activitatea politică şi administrativă întreprinsă de cei din conducerea partidului.
Dacă la nivel naţional există totuşi mai multe divergenţe şi nemulţumiri vis-a-vis de Partidul Social Democrat, sucevenii se pot mândri cu o organizaţie bine închegată şi pusă la punct.
Cât despre alianţa în care PSD a intrat în urmă cu aproximativ doi ani, dincolo de forţa dobândită pe parcurs, conform unor surse din interiorul partidului, înţelegerile au fost respectate în totalitate, iar Partidul Naţional Liberal nu poate reproşa nimic conducerii judeţene a Partidului Social Democrat… poate viceversa.
Pentru toate aceste realizări şi lecţia de politică pe care Partidul Social Democrat a dat-o colegilor din breaslă, indiferent de orientări, redacţia SUCEAVAL!VE oferă titlul de CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, politicienilor de stânga din judeţul Suceava, care au demonstrat organizare, forţă şi verticalitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.