La data de 29 iulie, în jurul orei 12.00, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat de 44 ani, din comuna Pârteştii de Jos, despre faptul că a fost înșelat de un bărbat necunoscut cu suma de 800 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în dimineaţa zilei respective, victima s-a deplasat de la domiciliu la sediul unui laborator de analize medicale din municipiul Suceava, iar în timp ce se afla în fața imobilului, a fost abordată de un bărbat, care s-a prezentat ca fiind reprezentant al spitalului și care s-a oferit ca în schimbul unei sume de bani, să-l ajute să-și facă analizele și să se interneze.

Astfel, necunoscutul a luat de la victimă suma de aproximativ 800 lei, după care i-a spus să-l aștepte că va reveni, fapt ce nu s-a mai petrecut.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia încă o dată cetăţenilor să manifeste reticenţă atunci când sunt abordaţi de persoane necunoscute pentru a le oferi diverse servicii, deoarece se expun victimizării şi pot fi uşor înşelaţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.