Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găletă, care de astăzi este căpitan, a revenit cu bine acasă după cele 10 zile intense și pline de provocări în lupta cu incendiile din Republica Elenă.
„Bine ați revenit acasă! Oameni ca dumneavostră ne fac mândri că suntem români”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.
Reamintim că pe data de 20 august România a trimis în Grecia 142 de pompieri, opt autospeciale de stingere incendii de pădure, trei cisterne, un centru de comandă, două containere Multirisc, un autocar de intervenție, precum și alte mijloace de sprijin logistic, printre care o dronă care poate fi folosită pentru survolarea zonelor în care se va interveni. Pompierii români au intervenit pentru stingerea incendiilor care afectează o zonă din proximitatea Atenei.

Pompierii care au plecat în Grecia provin de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență și de la 16 inspectorate pentru situații de urgență (București-Ilfov, Alba, Argeș, Bihor, Cluj, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Sălaj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Suceava, Vâlcea și Timiș).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.