Duminică, 12 august, în jurul orei 3:40, în timp ce se întorceau de la un club dintr-o localitatea vecină, doi tineri din comuna Putna au fost implicați într-un grav accident de circulație.
Accidentul s-a produs în zona Putnișoara, iar la fața locului au intervenit pompierii din cadrul subunității de la Vicovul de Sus cu echipament de descarcerare dar și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).Polițiștii au cercetat fapta și au descoperit că accidentul a fost produs de  localnic de 21 de ani, iar în urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr de 18 ani, din comuna Putna, pasager în autoturism.
Ambele victime au rămas încarcerate fiind nevoie de intervenția SMURD.
Se pare că mașina, un Matiz, în care se aflau cei doi s-a izbit de un cap de pod, după a ricoșat într-un gard al unei gospodării învecinate și s-a răsturnat.

Din cauza stării de ebrietate în care se afla, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.