Marți, 7 ianuarie, Poliţia Mun. Rădăuţi a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe terasa unui restaurant de pe strada Ștefan cel Mare din Mun. Rădăuţi, a fost găsit decedat C. Dorin, de 44 ani din localitate.

Bărbatul era cunoscut ca având probleme psihice, nu avea adăpost, consuma frecvent băuturi alcoolice și trăia din mila cetățenilor. Acesta a participat în cursul zilei de 07.01.2020 la mai multe înmormântări în cimitirul Rădăuți unde a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 16.00, s-a deplasat pe strada Ștefan cel Mare, unde a stat afară la o masă de pe terasa localului și a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost găsit de către o angajată a localului, cu capul pe masă iar când s-a apropiat de acesta și-a dat seama că nu mai respiră și a anunțat serviciul de urgență 112
În urma examinării efectuate de echipa de cercetare la fața locului s-a constatat faptul că bărbatul nu prezenta semne de violență. Echipajul de pe ambulanță a încercat fără succes resuscitarea acestuia timp de 30 min, stabilind cauza decesului „stop cardio respirator, etilism acut”.
După efectuarea cercetării locului faptei cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Mun. Rădăuţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.