Joi, 21 mai, în jurul orei 16:10, o patrulă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Piața Unirii din localitate, autoturismul condus de un localnic de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 35 de ani  posedă permis de conducere valabil doar pentru categoria A.

Sus numitul a declarat verbal că autoturismul aparține concubinei sale, o localnică de 30 de ani, aceasta având cunoștință despre faptul că el conduce autoturismul pe drumurile publice, neavând permis de conducere valabil pentru această categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere corespunzător”, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.