În cadrul festivităților prilejuite de Târgul Olarilor „OCHIUL DE PĂUN”, primarul Bogdan Loghin a premiat 17 cupluri, cu DIPLOMA DE AUR.

„Dacă mai există cupluri care îndeplinesc condițiile, acestea pot depune solicitările la registratura Primăriei Rădăuți. Criteriile pentru acordarea diplomelor au fost stabilite prin hotărâre de Consiliu Local. Astfel, potrivit hotărârii au fost premiate cuplurile din Rădăuți, care au împlinit, sau împlinesc, în perioada 1.01.2015 – 31.12.2020, 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și care nu au mai fost premiați anterior”, a transmis Bogdan Loghin.

DIPLOMA DE AUR și premiul de 500 de lei, poate fi acordată doar persoanelor îndreptățite, care au depus cerere scrisă, la registratura Primăriei municipiului Rădăuți, până la data de 31.12.2021.

Hotărîrea Consiliului Local, mai precizează că pentru a fi valabilă, cererea depusă trebuie însoțită de documente care să ateste cele solicitate, respectiv copie a actului de identitate din care să rezulte că au domiciliul stabil în Rădăuți și copie a certificatului de căsătorie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.