Responsabilii de la Servicii Comunale Rădăuți s-au gandit că, în plină iarnă, nu ar strica să facă o revize a circuitului de energie termică. Potrivit acestora, reparațiile vor fi realizate între 14 și 17 ianuarie, însă mai mulți rădăuțeni susțin, pe rețelele de socializare, că nu au căldură și apă caldă, încă de duminică, 13 ianuarie. Cert este că aceste lucrări ar fi trebuit făcute pe timpul verii, când apartamentele rădăuțenilor ar fi fost încălzite de căldura soarelui și nu în plină iarnă, când termometrele indică temperaturi sub -10 grade Celsius.

În ceea ce-i  privește pe rădăuțenii afectați de această decizie luată de reprezentanții operatorului Servicii Comunale, nu pot să facă nimic altceva decât să-și plângă oful online. Dacă cei ce au planificat lucrările în plină iarnă ar fi fost racordați la sistemul centralizat, cu siguranță ar fi planificat altfel lucrurile.

Astfel,  una dintre nemulțumiri este exprimată de un rădăuțean care se pare că are și un bebeluș care este afectat de sistarea apei ccalde și căldurii. „Care 14 bre ? Ca e 13 și e frig in case!!! Nesimțiților unii au și copii mici, jigodii ordinare, facturile cât casa anul asta, apa cu țârâita și caldura nema, halal oraș!!! Sat fără stăpâni! Cetățeni asta e România, trăim după cum s-a votat, nu mai este pic de bun simt! Sfidători și mincinoși tupeiști, mai mari ca borfaș”, a scris rădăuțeanul pe Facebook.

Un alt rădăuțean a scris: „Bătaie de joc. Vara nu se pot face reparatii… Numai iarna cand e cu – afara… vedem noi la facturi…”.

În cele ce urmează vă prezentăm și alte comentarii care exprimă nemulțumiri printre rădăuțeni.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.