Marţi, 30 august 2016, Teatrul Municipal Matei Visniec Suceava va susţine la Rădăuţi, în prezenţa dramaturgului Matéi Visniec şi a regizorului Octavian Jighirgiu, două spectacole în spaţii neconvenţionale, respectiv „Cărţile – Fabula urbană” de Horia Garbea şi „Trenul de noapte” de Ioan Grosan, ambele purtând semnătura regizorală a lui Octavian Jighirgiu, profesor la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași și regizor cu o bogată experiență.

Program:
Ora 16:00 – str. Bogdan Voda nr. 19 – spectacolul „Cărţile – Fabula urbană” de Horia Garbea. Distribuţia: Cosmin Panaite, Bogdan Cantauz, Diana Lazăr, Bogdan Amuraritei, Clara Popadiuc, Cristina Florea, copilul Andrei Catrici, Liviu Rusu, Sebastian Raţiu.
Ora 20:00 – Gara dezafectată din Rădăuţi – spectacolul „Trenul de noapte” de Ioan Grosan. Distibuția: Cătălin Ştefan Mândru, Sergiu Moraru, Delu Lucaci, Cristina Florea, Clara Popadiuc. Coregrafia Lorette Enache.
În sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, în zilele de sâmbătă 27 august și duminică 28 august, publicul din municipiul Suceava a fost cel care s-a bucurat de reprezentația de excepție a actorilor de la teatrul Matei Vișniec, asistând la spectacolul „Trenul de noapte”, după o piesă scrisă de Ioan Groșan, în regia artistică a lui Octavian Jighirgiu. Locul de desfășurare a reprezentației a fost pe strada Nicolae Iorga nr.7, între Gara Burdujeni și pasarela CFR.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.