În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice fără a respecta regimul legal de viteză, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare, Serviciul Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat joi, 04 septembrie, o acţiune pe raza municipiului Rădăuţi, a oraşelor Siret, Vicovu de Sus şi a comunelor arondate acestora.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.515 lei, din care 32 pentru nerespectarea regimului de viteză și 26 pentru lipsa portului centurii.

Tot în cadrul acţiunii au fost reţinute 2 permise de conducere şi ridicate 2 certificate de înmatriculare.

O autoutilitară care tracta o remorcă a fost depistată de polițiști în trafic pe DN 2 H, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri, iar la controlul efectuat s-a constatat că operatorul de transport din Dorohoi nu a asigurat existenţa la bordul vehiculului a copiei conforme a licenţei de transport, iar conducătorul auto nu avea asupra sa numărul suficient de diagrame tahograf, ci doar diagrama din aparat.

Un bărbat de 44 ani a condus autoutilitara (betonieră) având anvelopele uzate peste limita admisă. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.