Senatoarea Steliana Miron a avut o intervenție pe o rețea de socializare în care a vorbit despre municipiul Rădăuți, un municipiu care a devenit „cenușiu” din toate punctele de vedere, spune domnia sa.

„Nu este cenuşiu din cauza poluării fabricilor austriece, binecuvântate prin vizitele Consiliului Local în Germania, ci prin mizerie, prin străzi distruse şi prin putoarea din subsolurile blocurilor. Dar cu toate acestea, avem un primar interimar vesel. Vesel că primarul ales este la puşcărie şi că el poate să stea pe scaunul de primar şi să folosească ştampila primăriei. Dar, cum acest interimar de primar nu poate să facă ceva şi pentru Rădăuţi, se răzbună, pentru că el poate şi alţii nu pot. Funcţionarii primăriei sunt ultimele sale victime. Pentru a-i umili, le-a cerut zilnic câte un raport, pe care el l-a numit „de activitate”.”, se arată în textul doamnei senator.

Vizibil deranjată de acțiunea viceprimarului cu atribuții de primar a municipiului Rădăuți, Tiberiu Epifanie Maerean, aceasta și-a exprimat solidaritatea și sprijinul pentru angajații primăriei. Mai mult, ironic, Stliana Miron i-a transmis un mesaj primarului de Rădăuți.

„Domnule interimar, în vremuri apuse, rapoartele pe care le solicitaţi dumneavoastră, se numeau NOTE INFORMATIVE, iar dacă dumneavoastră vă simţiţi încă „activ”, vă raportez informativ, că suntem în 2015 şi că nu suntem în Coreea de Nord. Activitatea funcţionarilor publici din Primăria Rădăuţi trebuie să fie cât mai aproape de nevoile cetăţenilor Rădăuţiului şi nu trebuie să satisfacă capriciile sau frustrările nici ale dumneavoastră şi nici ale unui alt membru al Consiliului Local. Îmi exprim sprijinul şi solidaritatea faţă de angajaţii Primăriei Rădăuţi, pe care în mare parte îi cunosc personal şi le admir profesionalismul.  Voi face toate demersurile legale pentru anularea acestei dispoziţii”, a încheiat senatoarea PNL.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.