Cunoscutul interpret de muzică populară, generalul în rezervă Radu Ciordaș, le-a transmis marți, 11 august, un mesaj tuturor locuitorilor județului Suceava, cu mulți dintre ei întâlnindu-se la evenimentele cultural-artistice la care acesta a participat.

Radu Ciordaș a spus că motivul pentru care l-ar vota, fără să stea pe gânduri, pe ing. Ioan Bogdan Codreanu la președinția Consiliului Județean Suceava este simplu: Codreanu este un om al faptelor și un profesionist dovedit.

„L-aș vota fără să răsuflu pentru că este un bărbat adevărat și pentru că este un foarte bun gospodar, iar cele 3 mandate de la Primăria Pojorâta dovedesc asta. L-aș vota fără să fiu membru al vreunui partid. Sunt sigur că Bogdan Codreanu poate implementa cu succes la nivelul întregului județ tot ce a realizat și la Pojorâta. Așa cum a făcut politica oamenilor la nivel local, poate face și la nivel județean. Este un bărbat puternic fizic și mental, un altruist și nu în ultimul rând: UN FOARTE BUN ROMÂN”, a transmis Radu Ciordaș.

Artistul a mai spus că Bogdan Codreanu este un candidat ce poate transforma prioritățile oamenilor din județ în realitate.

„Îi îndemn pe bucovineni să iasă într-un număr cât mai mare la vot și să aleagă un bucovinean adevărat care îi iubește și care poate face diferența”, a conchis Radu Ciordaș.

Ioan Bogdan Codreanu este unul dintre cei mai performanți primari din județ, iar la alegerile din septembrie va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.