Duminică, 14 aprilie 2019, a avut loc ședința Ligii Aleșilor Locali ai Filialei Partidului Mișcarea Populară Suceava, ședință care a avut pe ordinea de zi alegerea unui nou președinte al Ligii, precum și măsurile de organizare a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Astfel, noul președinte ales al Ligii Aleșilor Locali este Radu Reziuc, consilier local al comunei  Mitocu Dragomirnei, care și-a prezentat planul de acțiune pentru următorul an.

„Noi, aleșii locali ai PMP Suceava, suntem piatra de temelie a Filialei Județene. Tot noi trebuie să fim cărămizile pe care se construiește succesul partidului în alegerile europarlamentare. De aceea, trebuie sa ne implicăm necondiționat în campanie și să obținem cel puțin aceleași rezultate ca la alegerile locale din 2016. Am încredere că putem să obținem un procent cu două cifre. Sunt alături de dumneavoastră, vă voi sprijini în orice activitate de implementare a proiectelor dumneavoastră, pentru prosperitatea comunităților locale din care faceți parte”, le-a transmis Radu Reziuc aleșilor locali ai PMP Suceava care l-au votat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.