Deputatul PNL, Radu Surugiu, a considerat că e momentul să își exprime și el punctul de vedere, în legătură cu demisia lui Ponta.

După ce a postat mai mult timp doar pe pagina personală de socializare mai multe ironii la adresa fostului premier, Surugiu a considerat că a sosit timpul pentru un comunicat de presă.
„Susțin decizia luată la nivel central de reprezentanții Partidului Național Liberal, aceea de a susține declanșarea alegerilor anticipate. Apreciez că aceasta este soluția cea mai oportună pentru ca Parlamentul să fie cu adevărat reprezentativ. În noiembrie 2014 românii au votat o altfel de politică, iar politicienii trebuie să țină cont de acest semnal. Prin urmare, clasa politică se află în situația de a răspunde cu adevărat reformării sale, iar aceasta se poate face numai prin declanșarea alegerilor anticipate. Ele vor stabili clar, prin voința electoratului, noua configurație parlamentară pe baza căreia se va forma un nou guvern. Este evident că toți românii—nu numai cei care au protestat—așteaptă cu adevărat o schimbare, politicienii fiind obligați să onoreze această cerere. Sunt convins că alegerile anticipate vor oferi o clasă politică responsabilă pentru România, pentru județele Moldovei”, se arată în comunicatul de presă.
Aveți dreptate, domnule deputat, nu contează activitatea parlamentară de la început. Psihologic vorbind, cam cu șase luni înainte de campanie ar trebui să începeți să deschideți gura, pentru că oamenii țin minte ce ați făcut în ultima perioadă și nu-și amintesc ce n-ați făcut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.