Deputatul PNL Radu Surugiu a fost desemnat în funcția de președinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, începând cu data de 17 iulie.

Radu Surugiu, deputat PNL de Suceava, a fost mandatat de liberali în funcția de președinte al Curții de Arbitraj. Surugiu a fost ales în urma alegerilor interne, care au avut loc în data de 15 iulie. Alături de el au fost desemnați în calitate de vicepreședinți Mihai Vartic, pentru Regiunea 1, Irina Stanciu pentru Regiunea 2, Ion Fenichiu coordonator Regiunea 3, Gheorghe Păsat – Regiunea 4, Andreea Rabotka – Regiunea 5, George Tătar Regiunea 6, Nadia Rață – Regiunea 7 și Cristina Ivanovici – Regiunea 8.

Curtea de Arbitraj este instanţa supremă de jurisdicţie a Partidului Naţional Liberal, cu atribuţiuni şi competenţe privind respectarea prevederilor Statutului, Codului Etic şi a Regulamentelor PNL, păstrarea disciplinei şi a moralităţii în cadrul partidului.

Radu Surugiu are printre atribuții stabilirea membrilor completului de judecată, asigurând participarea echilibrată a acestora. De asemenea, în cadrul unui proces, acesta va programa primul termen de judecată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.