Tânărul Radu Surugiu, venit de la București pentru a candida în colegiul Uninominal numărul 10 din județul Suceava este susținut de personaje importante din Partidul Național Liberal.

Dacă până acum, după o săptămână de la startul campaniei electorale Radu Surugiu a primit vizita președintelui Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, a vicepreședintelui PNL Relu Fenechiu dar și alte nume importante din spectrul politic național, se pare că vizitele nu se opresc aici. Ministrul Mihai Voicu a acceptat deja invitația lansată de Surugiu pentru a-i prezenta colegiul și a anunțat că săptămâna viitoare va fi prezent la Suceava. Discuții se poartă și cu Varujan Vozganian.

Radu Surugiu:„Şi pe mine mă  preocupă problema turismului. Am lansat o invitaţie pentru Mihai Voicu pentru miercuri. Va fi o întâlnire cu zona de afaceri, el având experienţă pe această zonă. În această zonă nu am întâlnit probleme. De vineri ascult oameni, discut cu ei. Rolul politicianului e de a asculta atât adminsitraţia cât şi cetăţenii şi mediul de afaceri. Finanţarea pentru zona de munte, pentru agricultura montană trebuie să fie subvenţionată. După cum bine ştiţi, Daniel Constantin va veni şi îi voi ridica această problemă. Aş vrea să vă invit sâmbătă la ora 17 la Toaca Bellevue, e un eveniment sperăm la fel de mare. Aşteptăm 500 de oameni. „

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.