Iulian Radu Surugiu, născut în Piatra Neamț, în prezent deputat în Colegiul Uninominal 10, din partea Partidului Național Liberal, se pregătește să revină la cerșit voturi în județul Suceava.

468493_10150614869352361_1861471557_oAșa cum despre o femeie pațachină se spune că în alt sat este gospodină, și Surugiu a venit la Suceava să încerce să le explice bucovinenilor că lumea este rea la Piatra Neamț și vorbește multe neadevăruri, el de fapt fiind un bun politician.

Norocul și portofelul tatălui său l-au ajutat să devină deputat. Cu o campanie electorală activă în cluburile din Câmpulung Moldovenesc, dar și cu o echipă puternică de la București, Radu mamii s-a trezit parlamentar.

Parcă ieri era pe scena Casei de Cultură din Câmpulung Moldovenesc și promitea că prin tinerețea și energia lui va face tot ce îi stă în putință pentru oamenii din zona de munte.

Da’ de unde? Acesta a fost un prilej pentru el pentru a se reîntoarce la capitală. Pentru cei care nu știați, deputatul cu ochi albaștri a fost SPECIALIST COMUNICARE la două firme din București, înainte de a fi deputat. Este destul de interesant cum comunica Răducu întrucât atunci când îi îndrepți un microfon spre gură el devine, ca să parafrazez un fost coleg de-al său de partid, „caz de targă”.

Pentru cei care credeați că Radu Surugiu și-a rezumat activitatea parlamentară doar la a a-l face pe Victor Ponta, Mickey Mouse, aflați că deputatul s-a mai interesat și de posibilitatea recuperării sumelor datorate în vamă de către cetățenii români și străini, de posibilitatea rechemării ambasadorului Franței în România, dar și de evidența cetățenilor străini ce au săvârșit contravenții pe teritoriul României. De asta nu mai puteau bucovinenii, în opinia deputatului.

Gurile rele mai spun și că avea niște criterii deosebite după care își alegea fetele care să poarte tricoul pe care să scrie STAFF, iar atunci când era întrebat cum se descurcă, el avea un răspuns la fel de deosebit.

Nu e de mirare astăzi că primarii din zona de munte, precum și oamenii, nici nu își doresc să audă de numele lui Surugiu.

„El este un băiat finuț, dar atât. N-are el treabă cu politica și nici cu județul nostru. În mod sigur noi nu vom susține un asemenea om pentru că ne-a convins de ce este în stare”, ne-a spus un primar din zona de munte.

Și mai interesant este că, tupeul lui Surugiu depășește granițele Câmpulungului Moldovenesc și ajunge în zona Vatra Dornei, unde acesta își face apariția pe la benzinării din ce în ce mai des. Surugiu umblă ca un cățel ascultător după deputatul numit de cei din Țara Dornelor și „Elodia”, adică după Dumitru Pardău. De când s-a zvonit că acesta nu mai dorește să candideze, Surugiu încearcă să îl convingă pe Pardău că el ar fi cel mai potrivit urmaș al său, uitând parcă de inteligența și capacitatea de a citi oameni, a celor de la munte.

Cert este un lucru: Radu Surugiu urmează să își unească destinul cu o domnișoară de la cabinetul Alinei Gorghiu, deci, va fi pe un loc eligibil la alegerile parlamentare. Va fi trist dacă magazinele de la sat vor mai avea roșii sau ouă de vânzare când Surugiu își va face apariția pe acolo.

Faptul că le-a făcut fotografii primarilor și și-a făcut selfie cu ei, se pare că nu l-a ajutat prea mult.14039957_10153839072752361_7020012068611686649_n 13692561_10153735130692361_2663023448928451345_n

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.