Medicul Raed Arafat a povestit duminică o întâmplare inedită: secretarul de stat a dat o alarmă falsă la numărul unic de urgență 112, dar altcineva a fost amendat.

Oficialul din Ministerul Afacerilor Interne a vorbit despre momentul în care a apelat numărul de urgență 112 și a anunțat că a izbucnit un incendiu la un spital din România, deși nu era cazul de așa ceva.
Vă dau un exemplu, de unde poate să pornească o catastrofă: într-un spital din țară, am intrat în curte și am găsit că nu au cum să intri – era imposibil. Erau mașinile medicilor care nu vor să parcheze un pic mai departe. Erau mașinile unor aparținători, care au rezolvat să intre să parcheze în curte. Mai erau și ambulanțele… Și ce-am făcut: am sunat la Pompieri și am zis că este incendiu. Au venit și nu au putut să intre. Managerul spitalului a fost amendat pe loc, chiar dacă ne cunoaștem. A primit amenda și asta este: o amendă de vreo 2.000 de lei”, a detaliat Arafat.

Secretarul de stat nu a menționat numele spitalului, deşi a spus că întâmplarea este de notorietate și că a circulat printre angajații unității medicale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.