Acțiunile de vaccinare continuă Astăzi, 30 mai, Caravana mobilă SMURD a ajuns în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Trebuie precizat că echipa care încadrează acest centru mobil de vaccinare este formată din medici, asistenți, voluntari ai ISU Suceava și personal medical venit în sprijin de la UPU-SMURD Mureș. Alături de ei este și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.
Astăzi, 30 mai, caravana se află în municipiul Câmpulung Moldovenesc, acolo unde dr. Raed Arafat îi  vaccinează pe cetățenii doritori din municipiu, dar și din localitățile limitrofe. De menționat este că sâmbătă, 29 mai, Caravana de vaccinare a poposit în localitatea Calafindești, unde s-au vaccinat 199 de persoane.
Cei care doresc sa se imunizeze pot opta pentru oricare dintre cele patru tipuri de vaccin disponibile, respectiv Pfizer BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna și AstraZeneca.
De altfel, pompierii suceveni, împreună cu autoritățile locale asigură transportul către centrul de vaccinare mobil, persoanelor din localitățile limitrofe care doresc să se imunizeze. Toți cei care doresc să se vaccineze sunt așteptați la caravana SMURD, doar cu buletinul.
„Astăzi, deja ne apropiem de 160 de persoane vaccinate. Rândul este încă lung, oamenii de înscriu. Mulțumim celor care vin să se vaccineze pentru că ei vor face diferența în comunitate și vor reduce răspândirea virusului”, a declarat șeful DSU, dr. Raed Arafat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.