Consilierii județeni suceveni se vor întruni marți, 31 august, în ședință ordinară, pentru a supune votului o serie de proiecte, între care și cel privind asocierea Consiliului Județean Suceava și Asociația „XS Motor Sport” Iași pentru finanțarea și realizarea în comun a acțiunilor de interes județean cuprinse în proiectul „Raliul Bucovinei 2021 – Suceava Rally Show”.

Astfel, conform poiectului de hotărâre, CJ Suceava va aloca 70.000 de lei din bugetul propriu al județului  Asociației „XS Motor Sport” Iași. 

Deschiderea Raliului Bucovinei va avea loc în municipiul Suceava, pe data de 30 octombrie, acolo unde se va desfășura și „Proba Superspecială – Rally Show. Celelalte probe speciale se vor desfășura în ziua de 31 octombrie în mai multe zone turistice din județ, respectiv în zona Câmpulung Moldovenesc, traseul fiind cuprins între localitățile Sadova – Vatra Moldoviței și Sucevița, pe DN 17A.

De altfel, trebuie precizat că, la evenimentul din acest an vor veni piloți de renume  care vor concura pe traseele special amenajate, accesul publicului fiind gratuit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.