Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a postat un mesaj, pe pagina personală de Facebook, în care aduce critici dure la adresa premierului Mihai Tudose.
„Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicaţie coerentă, nicio viziune, nicio investiţie! Doar declaraţii grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovaţi pentru eşecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un şef de partid speriat de justiţie, un aliat care îşi vinde toţi apropiaţii pentru a se menţine la putere. Ce zice ‘omul de afaceri’ Tăriceanu de primitivismul şefului Guvernului?”, a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.
Mai mult, Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administraţiei publice.
„Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administraţiei publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de uşurinţă, este implicită şi o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declaraţia premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoşele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?”, a mai spus Raluca Turcan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.