Rapid CFR Suceava a pierdut cu scorul de 0-2 și se află pe locul 4În etapa a III-a din play-out ce s-a desfășurat sâmbătă, echipa de pe Areni a pierdut în deplasare, pe terenul celor de la Gloria Buzău, cu scorul de 2-0. Scorul a fost deschis în minutul 44 al primei reprize, în urma unui penalty acordat pentru faultul comis de Golofca asupra lui Marcu, gol ce a fost marcat de Răduca. Meciul a fost unul plictisitor, fără prea multe ocazii. Chiar dacă echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică în minutul 65, după ce Dedu a primit cel de-al doilea cartonaș galben, Rapid CFR nu a reușit să profite de ocazie. Buzoienii s-au relaxat în minutul 90+1, atunci când au reușit să înscrie din nou, în urma unui contraatac, unde Marcu a fructificat cu un şut din şase metri din pasa lui Răduca.

Meci în deplasare a jucat și Bucovina Pojorâta pe terenul celor de la Piatra Neamț. Pojorâta a deschis scorul în minutul 10 prin Pâslaru. Echipa din Piatra Neamț a jucat cu juniorii împotriva celor de la Bucovina, astfel, oaspeții au predominat jocul pe tot parcursul meciului. Pojorâta a reușit să înscrie din nou în minutul 68, când Coman a luat o acțiune pe cont propriu, driblând doi jucători și șutând din careu fără speranțe pentru portarul gazdelor. La începutul reprizei a doua, Căinari a ratat o lovitură de la 11 metri pentru Bucovina, trimițând peste poartă.

În minutul 88 Coman reușește să înscrie dubla, după care, în minutul 90+1 tabela de marcaj s-a schimbat în favoarei Pojorâtei, printr-un gol înscris de Jugaru. Scor final 4-0.

La sfârșitul meciului, antrenorul echipei Bucovina Pojorâta, Dănuț Mândrilă, a declarat că echipa a predominat meciul din primul până în ultimul minut, chiar dacă jucătorii au ratat ocazii foarte mari, inclusiv o lovitură de la 11 metri.

„Dacă nu reușeam să câștigăm, mai ales că cei de la Ceahlăul Piatra Neamț au mari probleme la echipă, șansele noastre erau din ce în ce mai mici. În urma succesului de azi, intrăm din nou în cursa pentru menținerea în Liga a II –a”, a conchis Mândrilă.

Celălalt meci al grupei, disputat între ACS Berceni și Balotești, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

În urma rezultatelor, grupa retrogradării arată astfel: pe primul loc Gloria Buzău cu 19 puncte, urmată de ACS Berceni cu 18 puncte. Pe locul trei se află Balotești cu 16 puncte, urmată de Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta cu 15 puncte, respectiv 13 puncte. Pe ultimul loc, 6, se situează Ceahlăul Piatra Neamț cu 5 puncte.

În etapa următoare, programată pe 30 aprilie, Rapid Suceava va întâlni pe Areni echipa ACS Berceni, iar Pojorâta va juca în deplasare la Balotești. Gloria Buzău va juca acasă împotriva celor de la Ceahlăul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.