În acest weekend s-a disputat ultima etapă din play-out-ul Ligii a 2-a. Astfel, s-au stabilit toate echipele care oficial au retrogradat.

Cele două echipe sucevene au încheiat sezonul 2015-2016 al Ligii a II-a cu două victorii. Rapid a jucat în deplasare la Balotești și a câștigat cu scorul de 3-2. Pentru suceveni au marcat Negru în minutul 32, iar gazdele au egalat imediat prin Antoche din penalty.

Chiar înainte de fluierul de final al primei reprize Mateiciuc înscrie, după ce un rapidist a reușit să trimită cu capul în bară, mingea de la 11 metri.

În minutul 72 ilfovenii egalează după ce Dedu are o incursiune pe dreapta, driblează doi adversari, pasează în centru şi din 10 metri, Sandu restabilește echilibrul de pe tabela de marcaj.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 86 de Plămadă care are o incursiune pe stânga, şutează pe sub portar şi înscrie.

Evoluţie incredibilă de scor la Pojorâta. La pauză Gloria Buzău avea 1-0, iar la final s-a terminat 8-1 pentru Bucovina.

Știind că riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în ultima ligă a judeţului Buzău, buzoienii au ales varianta de a trimite pe teren juniori din cadrul clubului și jucătorii nesancționați.

În prima repriză, spre surprinderea tuturor, jucătorii de la Gloria Buzău au deschis scorul în minutul 27 prin Robert Gheorghe.

Retrogradata Bucovina a întors scorul în doar zece minute (Nuţescu 50, Buhăcianu 55) şi apoi a făcut prăpăd printre nişte jucători ai Gloriei demoralizaţi şi care n-au mai contat. Gazdele au înscris de alte şase ori (Buhăcianu 59, Căinari 63, Juncănaru 65, Coman 87, Stănescu 90 şi Răuţă 90+3) şi au câştigat cu un neverosimil 8-1.

Din păcate, aceste succese nu au practic nicio însemnătate, nici Rapidul şi nici Pojorâta neizbutind să evite retrogradarea în eşalonul al treilea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.