Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la mitingul PNL din Teleorman. Fostul jurnalist a vorbit despre românii plecați în diaspora și a atacat conducerea PSD.

Am venit aici alături de Ludovic Orban pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea. În 7 ani de când guvernează România, cei de la PSD au spus un singur adevăr: România merită mai mult. Da! Merităm mai mult decât Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda„, a spus Rareș Bogdan la Teleorman.

La rândul său, liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus liberalilor că vor avea o muncă extrem de grea pentru alegerile europarlamentare.

„Ştiu foarte bine satrapii din judeţele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot (…) Cu ochii pe ei şi cu parul pe ei, cu plângeri penale„, a declarat Orban.

Rareș Bogdan a anunțat înainte de eveniment că Liviu Dragnea a dat dispoziție ca PNL să nu poată organiza miting în Alexandria, însă liberalii au făcut tot posibilul să îl organizeze într-un spațiu privat.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.