Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a lansat o serie de critici acide în ședința de luni a Biroului Executiv al PNL, la adresa secretarilor de stat Andreea Moldovan și Raed Arafat.

„Arafat şi Andreea Moldovan se cred peste premier şi preşedintele României”, ar fi afirmat Rareş Bogdan, în şedinţa PNL.

Și înainte de a intra la ședința liberalilor, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, ar trebui să vorbească mai puțin și să se ocupe de problemele de la minister.

„Ştiu că pe zi în Bucureşti sunt o mie de apeluri la Salvare, ştiu că sunt supraîncărcate şi spitalele şi activitatea ambulanţei şi a SMURD-ului, dar cineva trebuie să ne dea explicaţi într-o situaţie…cei care trebuiau să gestioneze situaţia. Vom afla astăzi cine, de la managerul Stoica, la ministrul Voiculescu, de la doamna Moldovan, care poate vorbeşte mai puţin se ocupă mai mult de minister şi nu de spaţiul public, că nu e treaba dânsei să dea explicaţi, e treaba liderilor politici şi a purtătorilor de cuvânt, de la domnul Arafat, care are experienţă de 17 ani în administrarea medicinei de urgenţă şi a IGSU, cred că putea să prevadă situaţia care a apărut de la Foişor, de la Nicuşor Dan, care trebuie să ştim ce a corespondat cu managerul Stoica începând de 2 aprilie, de la faptul că domnul Stoica, care este un excepţional medic, cu experienţa necesară, trebuie să înţeleagă că nu este managerul unui spital privat, ci este managerul unui spital public. Şi de asemenea, vom vedea exact ce s-a întâmplat”, a spus Rareş Bogdan.

Amintim că PS News a scris că revolta anti-Voiculescu din PNL s-a mai stins „pentru moment”. O mare parte a liberalilor prezenți a ajuns la concluzia lui Ludovic Orban, potrivit căruia răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USRPLUS, iar o decizie drastică a PNL ar duce la ruperea alianței de guvernare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.