Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a intrat în dialog contondent, sâmbătă, la Congresul partidului, cu fanii lui Orban care i-au cerut demisia lui Florin Citu, l-au huiduit pe Dan Vilceanu si i-au scandat numele lui Orban in timpul discursului lui Klaus Iohannis.

Duşmanii sunt în afară, nu aici. Îi rog pe colegii mei din Braşov, Dâmboviţa, Sectorul 3, Vrancea şi Argeş să îi respecte pe toţi delegaţii la Congres. Unitate! E absolut normal să susţineţi un candidat, dar se va vedea la vot. Nu cred că 5 judeţe puteţi să rechiziţionaţi o sală bazându-vă pe bunul simţ al celorlalţi. Incetaţi, demisia nu se strigă în această sală, că e guvernul nostru, noi nu suntem PSD-işti”, a zis Rareş Bogdan.

Vă cer să vă puneţi în spatele lui Cîţu, este un om onest, cu bun simţ”, a adăugat el.

Rareș Bogdan a continuat pe un ton din ce în ce mai ridicat, acuzând atacuri la adresa lui Cîţu după ce mama acestuia a decedat. „Cea mai sfântă fiinţă e mama. Eram la Maramureş cu Cîţu, cel mai dur atac s-a dus împotriva mamei sale defuncte, a fost cel mai josnic atac împotriva unui om politic, să-i ataci mama”.

Floriiiiin Cîţu va fi premier şi preşedintele acestui partid”, a strigat acesta. Rareş Bogdan şi-a terminat discursul cu urlete: „Florin Cîţu! Florin Cîţu! Florin Cîţu! Florin Cîţu”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.