Prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan,  a transmis joi, 1 iulie, când s-a aflat în județul Suceava că Organizația Județeană a PNL Suceava este un exemplu la nivel național, subliniind că nu o dată, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur,  a fost dat ca exemplu la nivel național.

„PNL Suceava arată foarte bine cu un președinte de Consiliu Județean pe care noi l-am dat tot timpul ca exemplu peste tot în România pentru performanța administrativă. George Flutur este unul dintre motoarele de dezvoltare ale Moldovei și vă spun, în exclusivitate, că și el a contribuit foarte mult la impunerea în PNRR a 2,6 miliarde de euro, bani pentru A8 și A7. S-a bătut alături de noi”, a declarat pentru SuceavaLive  Rareș Bogdan.

Cât despre faptul că în cadrul alegerilor din PNL Suceava pentru funcția de președinte a existat un singur candidat, europarlamentarul a explicat că președintele PNL Suceava a știut întotdeauna să își țină oamenii aproape. De asemenea, Rareș Bogdan a respins existența unui PNL divizat la Suceava.

„Gheorghe Flutur nu are ceva nou, dar nu trebuie să înlocuiești doar de dragul de a înlocui, însă are lângă el tineri, a trimis la București un ministru care confirmă pe zi ce trece tot mai mult și asta e de apreciat. Eu cred că George simte trendul și e un om care se bucură atât de încrederea președintelui României, cât și de încrederea premierului, de încrederea noastră. George Flutur domină, clar, filiala Suceava. Faptul că la nivel național există doi candidați arată sănătatea democrației interne. Faptul că într-o filială cum e Suceava, care se află în top 5 în țară în acest moment, există și câteva persoane de altă părere este o chestiune de normalitate. Grav ar fi să existe doar unanimități”, a mai declarat Rareș Bogdan.

Totodată, în cadrul Conferinţei Judeţene a PNL Suceava, Rareş Bogdan l-a salutat pe Florin Cîţu folosind formula „premierul nostru şi preşedintele Partidului Naţional Liberal ” şi a subliniat că are convingerea că Florin Cîţu „va face ce trebuie pentru România”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.