Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a fost invitat la Prima News, unde a spus care sunt numele din Partidul Național Liberal pe care ar vrea să le vadă în Guvernul României, după rotativa care ar urma să aibă loc în luna mai

„Istoria ne obligă să respectăm ce semnăm. Rotativa va fi respectată, noi preluăm poziția de vice-premier în Guvernul condus de PSD.

Noi urmează să nominalizăm persoane pentru Ministerul Transporturilor și a Finanțelor Publice. Vom avea patru poziții, Vice-premier, secretar general într-o poziție cheie și două ministere“, a spus europarlamentarul.

Ce miniștrii PNL vrea Rareș Bogdan în Guvern

Europarlamentarul liberal vrea un guvern din care să nu mai facă parte Nicolae Ciucă.

„Eu aș vedea în acest viitor Guvern, oameni încărcați politic: Ilie Bolojan, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur, Alina Ghorghiu, Ghiță Falcă.

Ma voi opune să rămână Ciucă în Guvern. Cum să rămâi ministru după ce ai fost premier, nu poți merge să fii ministru la oale și surcele.

Sper să fie un om echilibrat Ciolacu și să nu guverneze doar pentru PSD, să guverneze pentru toți. Este o șansă pe care i-a dat-o bunul Dumnezeu“, a spus Rareș Bogdan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.