Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, va candida pentru funcția de președinte al organizației PNL București, au explicat surse politice pentru PS News. Și Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, precum și Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, ar intenționa să se lupte pentru filiala PNL București. Ciprian Ciucu face și el parte din echipa susținătorilor lui Florin Cîțu, în vreme ce Violeta Alexandru se numără printre susținătorii lui Ludovic Orban la Congresul din toamnă.

Alegerile interne ar urma să aibă loc în jurul datei de 15 iulie, au mai precizat surse politice.

Precizăm că Rareș Bogdan s-a poziționat deja drept un susținător al lui Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL. „(…) Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism”, spunea recent Rareș Bogdan.

În opinia lui Bogdan, Cîțu nu va deschide ușa foștilor membri ai PSD sau ALDE, dacă va fi președinte al PNL.

„Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe ‘e bine și așa’ sau pe ‘spălarea’ unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că ‘o mână spală pe alta’ și ‘amândouă spală fața. Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie (…)”, a mai punctat oficialul PNL.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie și vor participa 5.000 de delegați, dacă situația epidemiologică o va permite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.