Duminică, 1 martie, Shopping City Suceava te invită să începi primăvara cu mai multă distracție și premii de răsfăț.

Horia Brenciu & HB Orchestra revin la Suceava pentru a sărbători cântând venirea primăverii, într-un concert live, de excepție, susținut pe scena de la Shopping City Suceava. Piese din repertoriul propriu al lui Horia Brenciu, precum Hello”, “Septembrie, luni”, “Fac ce-mi spune inima”, dar şi cea mai nouă piesă a artistului: “A naibii dragoste”, precum și hituri internaționale vor fi fredonate în cadrul unui show incendiar, plin de viață și piperat cu umorul inegalabilului Horia Brenciu și a sa HB Orchestra.

Începând cu ora 17:00, sucevenii sunt invitați să admire un show de modă cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2015 prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, și să participe la numeroasele concursuri cu premii pregătite pentru cei mai fideli clienți. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe oferită de Horia Brenciu pentru toți cei care îl îndrăgesc și s-au distra alături de el în cadrul concertului.

In plus, clientii care vor face cumparaturi de minim 100 lei, duminica pe 1 martie, vor fi rasplatiti cu sute de premii pe loc.

 

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.