Primarul municipiului Rădăuți Aurel Olărean este concentrat în această campanie electorală la războiul cu Constantin Galan. Ieri s-a propus printr-un proiect de hotărâre a Consiliului Local Rădăuți demiterea candidatului USL la Camera Deputaților.

Constantin Galan, un afacerist cunoscut din Rădăuți, fost viceprimar, actual președinte al Partidului Național Liberal Rădăuți s-a lansat în lupta pentru alegerile parlamentare fără a se gândi că trebuie să se lupte cu primarul Aurel Olărean. Se pare că Orest Onofrei, contracandiatul lui Galan din partea Alianței România Dreaptă își face campania mai curat decât sprijinitorul dânsului, mogulul Olărean. Tertipurile practicate de primar prin care se încearcă eliminarea din cursă a candidatului USL sunt diverse, însă nefondate.

Constantin Galan: “În ultima perioadă mă aflu în centrul atenţiei. Nu ştiam că va fi atât de greu. Ieri primarul Olărean a întocmit un proiect prin care vrea să mă scoată din funcţia de consilier local. În 2008 printr-un document trimis la  ANI, a sesizat că aş fi ocupat  funcţia de viceprimar şi de membru în AGA la SC Servicii Comunale SA. Acum însă sunt doar consilier local, nu mai sunt viceprimar. Mai mult, vă pot spune că sunt consilier în continuare, deci încercarea primarului a eșuat. Nu am ajuns în consiliu datorită lui Olărean, ci datorită electoratului. Prin televiziunea locală care aparține familiei primarului sunt târât în tot felul de ipostaze. Acum o lună a transferat 1 milion de lei vechi către firma viceprimarului PP-DD Ciubotaru Dumitru. L-am avertizat, acest lucru este sesizat la ANI”.

Galan a mai spus că aseară, în timpul ședinței de consiliu local, Olărean împreună cu oamenii săi i-au blocat pe consilierii USL în Primărie și s-a ajuns până la apeluri la 112 pentru a putea pleca din sediul Primăriei. Există un dosar de privare de libertate pe numele primarului municipiului Rădăuți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.