Un bărbat de 22 ani, în timp ce se afla lângă o stână, la lucru, a fost lovit intenționat de un autoturism.

Poliţiştii Secției de Poliție nr.8 Adâncata au fost sesizați telefonic de către un bărbat din comuna Hănțești, despre faptul că angajatul lui, de 22 ani, din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 52 ani, domiciliat în comuna Todireşti,  fără forme legale în comuna Siminicea.

Poliţiştii s-au deplasat în comuna Hănțești, la stână, unde au identificat victima. Aceasta a fost audiată cu privire la cele sesizate, declarând că nu dorește să fie internată, întrucât nu a suferit leziuni care să necesite internarea, ci doar a fost zgâriată în zona spatelui, în urma contactului cu autoturismul.

Întrebat fiind despre cele sesizate, bărbatul a declarat faptul că în jurul orei 19.00 se afla pe o miriște din apropierea stânii, de pe raza comunei Hănțești. La un moment dat, acesta a observat un autoturism ce s-a îndreptat spre el, iar când s-a apropiat, l-a recunoscut pe suspectul de 52 ani, care se afla la volanul autoturismului. Sub pretextul că una dintre vite i-ar fi intrat pe o suprafață de teren ce îi aparține, făptuitorul l-a acroșat cu partea din față a autoturismului ce îl conducea, acesta căzând la pământ.

După ce s-a ridicat, tânărul a fugit spre locuința angajatorului său, din comuna Hănțești, acesta din urmă sesizând telefonic incidentul. Cercetările sunt continuate de către Secția nr. 8 Poliție Rurală Adâncata, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „loviri sau alte violențe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.