Acţiunea de prevenire a poliţiei în cluburile aproape goale, s-a desfăşurat sâmbătă noaptea. Cât de eficientă a fost, citiţi în materialul de mai jos

Ca urmare a numeroaselor violenţe petrecute în ultima perioadă în Suceava, poliţia de la “Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă, cei de la “Ordine Publică“ şi patru dube de jandarmi  au descins sâmbătă noapte simultan în toate restaurantele şi cluburile din municipiul reşedinţă de judeţ.  Razia de amploare desfăşurată între orele 1.00 şi 4.00  a fost anunţată pe un post de televiziune locală de Comisarul şef de poliţie, Marcian Colman, cu câteva zile înainte.

În localurile în care au intrat mascaţii, prezenţa publicului era una destul de redusă, cu precădere la restaurantul Vama Veche, unde a avut loc în urmă cu o săptămână o tentativă de omor, erau doar patru clienţi la ora 2:00.

Nu au fost identificaţi minori care să fie în stare de ebrietate şi nici arme albe.

Mult mai eficiente au fost filtrele poliţiei rutiere. Aceştia au identificat doi şoferi sub influenţa băuturilor alcoolice şi un şofer care conducea o maşină neînmatriculată.  În cele trei ore de controale poliţiştii au legitimat 312 persoane şi au introdus în baza de date trei tineri consideraţi suspecţi în comiterea unor fapte penale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.